top of page
Notaris mr. H.J. (Jeannet) Selles
U komt waarschijnlijk niet vaak bij een notaris, maar als u bij een notaris komt, wilt u een eerlijk, goed en begrijpelijk advies. Dan bent u bij mij aan het juiste adres.
In een persoonlijk gesprek met u geeft u aan wat uw wensen zijn en op basis daarvan geef ik aan wat uw juridische mogelijkheden zijn. Ik wil dat een cliënt met een goed gevoel de deur uitgaat en begrijpt wat er geregeld gaat worden.
Onlangs zei een cliënt tegen mij; “Altijd als ik bij u wegga, ga ik blij naar huis, want dankzij uw heldere uitleg begrijp ik wat er in de akte staat”.  Een groter compliment kan ik niet krijgen.
Medewerkers

Mariska Stoel-Kuiper

 

Ruim 20 jaar ben ik werkzaam in het notariaat en vanaf april 2013 werk ik met veel plezier bij Notariaat Elzerman.

 

Aangezien wij een klein kantoor zijn met een klein team, verricht ik de meest voorkomende werkzaamheden: van clienten ontvangen en de telefoon aannemen tot het maken van akten op zowel het gebied van onroerend goed als het familierecht.

 

Daarbij werk ik nauwkeurig en vind ik het belangrijk dat de mensen goed worden geholpen, een heldere uitleg krijgen en dat ze met een tevreden gevoel ons kantoor weer verlaten.

Mariëlle Hansum

Als notarieel medewerkster ben ik sinds 1998 werkzaam bij Notariaat Elzerman. Ik houd mij voornamelijk bezig met het behandelen van nalatenschappen, het ondernemingsrecht en onroerend goed, maar omdat ik op een klein kantoor werk, ben ik voor alle werkzaamheden inzetbaar.

Ik vind het erg leuk om contact met clienten te hebben en ik vind het belangrijk dat zij tevreden zijn over onze diensten.

bottom of page